El Blog

Calendario

     February 2006    
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28     

Categorías

Archivos

Sindicación

Enllaços

Teatre Negre i les altres arts

Alojado en
ZoomBlog

Càmera negra

Por radesco - February 22nd, 2006, 18:33, Categoría: tècnica llum negra

Els materials que necessiteu per instalar al vostre centre o teatre escolar la càmera negra són pocs i molt econòmics. En principi haureu de pintar o enfosquir amb teles o paper negre l'espai on es presentaran les escenes de llum negra. Compte!!! Tot l'espai vol dir tot. És a dir, el terra i el sostre també. Així obtindreu el que es coneix com a "Càmera negra". A més per a aconseguir els efectes desitjats necessitareu també aquests materials:

- Tub de llum negra. Suport per a tub amb reactància ràpida, cable i endoll.  El tub ha d'ocultar-se al públic, ja siga amb teles grosses o amb suports de fusta. La quantitat depén de l'espai escènic a utilitzar. Generalment entre dos o quatre abasten.

- Pintura fluorescent a l'aigua. Colors bàsics: blanc, groc, blau i roig. Opcionals: verd i taronja. Pintura negra mat a l'aigua, per a tot el que desitgem ocultar.

- Paper u objectes fluorescents.

- Teles: les que millor reflectixen són el cotó i la llana en colors clars. Poden haver-hi altres, però és necessari fer proves prèvies, el mateix que amb altres materials (suro blanc, acrílics, etc). Teles negres per a tot el que desitgem ocultar, (mitges elàstiques i altres de to mat). El vellut és el que menys es veu.

 - Paper u objectes flurescents.

- Vestuari negre, amb guant i caputxa. Incloure calçat si s'està enfront del públic.

Blog alojado en ZoomBlog.com